Sa herë ju ka rr ahur burri? Gratë shqiptare na habisin me pergjigjet(Video)

Sa herë ju ka rra hur burri? Ja si përgjigjen gratë shqiptare

Në ditën ndërkombëtare kundër dh u nës ndaj grave, gazetarja e emisionit investigativ “Boom” në Ora News ka pyetur gratë shqiptare se sa herë i ka rra hur burri. Të intervistuarat, kryesisht në mesomoshë e marrin me “sportivitet” këtë pyetje dhe reagojnë duke qeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.