SA TË BUKURA JANË VAJZAT E SHKURTE FEJZËS, SIKUR BINJAKE

SA TË BUKURA JANË VAJZAT E SHKURTE FEJZËS, SIKUR BINJAKE

Shkurte Fejza është një artiste e cila shpesh herë poston fotografi të fëmijët të saj.

Ajo ka raporte shumë të mira me dy vajzat e saj, dhe Gresa është ajo e cila po ndjek edhe hapat e nënës së saj.

Gresa është vajza tjeter e Shkurtës të cilën duket se nuk e tëheq muzika, ani pse në një intervistë ka treguar se ka një zë të mirë.

Së fundmi, Gresa ka shpërndarë një fotografi ku shihen të dy motrat së bashku, të cilat duken sikur binjake, hape pamjen ./Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.