Sabiani Është Njeri Fantaѕtik, Ѕhkon E Takon Prindërit E Moѕhuar Të Ilirit

Sabiani ka vazhduar të takojë të afërmit dhe njerëzit e dashur të Ilir Shaqirit dhe këtë herë ka vizituar prindërit e tij në shtëpinë e tyre.

“Një përqafim i sinqertë vlen më shumë se çdo dhuratë”, ka shkruar ai, teksa është ulur mes të dyve., një foto po merr pëlqime dhe komente pafund.

Para pak ditësh ai përcolli në aeroport Emilyn bashkë me djalin e tij, duke treguar kështu se raporti i tij me personat më të dashur të Ilirit dhe foto u komentua shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.