SABIANI NUK E HEQ DORËN NGA ÇANTA E DEPUTETES ADRIANA MATOSHI

Këngëtari nga Shqipëria që u aktualizua me hyrjen në “Big Brother VIP Albania”, po vazhdon të merr vëmendja edhe tani që është jashtë shtëpisë së vëzhguar nga telekamerat.

Sabiani, edhe më tej po bënë tifo dhe po e mbështet fuqishëm mikun e tij, balerinin e njohur Ilir Shaqiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.