Sabriu ka kënduar në dasmën e Xheraldinës, e kjo don që ai të jetë këngëtar edhe në dasmën e Ledrit

Sabriu ka kënduar në dasmën e saj dhe të Agronit, e ajo ka një dëshirë! Që nëse Sara e Ledri bëjnë dasmë, të këndoj sërish ai.

“Nëse Ledri do të vendosë të bëjë dasëm, ti do të këndosh edhe në dasmën e tij pasi duam që tradita të vazhdojë” .- ka thënë ajo

Leave a Reply

Your email address will not be published.