Safete Mustafa Pozon Si Çikat E Reja

Motrat Mustafa kanë ndryshuar vit pas viti, duke ju përshtatur kohës dhe kërkesave të tregut.

Edhe muzika e tyre më nuk është si dikur, por dukshëm më moderne, njejtë si pamja e jashtme e këngëtareve.

Motrat Mustafa nuk ndahen asnjëherë, madje edhe në Instagram kanë faqe të përbashkët ku postojnë foto e video të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Safetja, ka dëshirë të pozoj, madje si çikat e reja, pasi edhe po duket mjaftë në formë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.