Sara Hoxha bënë tre orë për tu pastruar

Sara Hoxha ishte mbrëmë e pranishme në festën e organizuar në “Big Brother Vip”.

Në InstaStory ndau momente nga aty, por edhe kur iku nga festa ku shihej me robnishan.
“Ika të lahem nja tre orë”-ka shkruar ajo në mbishkrimin e fotografisë dhe u ka uruar natë të mirë ndjekësve.

Sara Hoxha është blogere e cila po thuajse secilin detaj e ndanë me ndjekësit e saj në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.