SARA HOXHA TREGON SI MUND TË JETË EMRI I SAJ I DYTË

Sara Hoxha qëndron mjaftë active në rrjetet socilae duke sjell imazhe për adhuruesit e saj në rrjetet sociale.

Së fundmi, në llogarinë e saj Instagram ka shpërndarë disa imazhe me një mbishrkim intresant.

Blazer mund të jetë emir im i dytë”– ka shkruar ajo në mbishkrimin e fotografisë.

Si duket Sarës i pëlqen ngjyra kafe dhe për këtë aryse ajo ka thënë se mund të jetë emir i saj i dytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.