Sarah Berisha ka 7 tatuazhe në trup, njëra i dedikohet një personi të veçantë

Kam pasur pirsing në trup. Kam dhe 7 tatuazhe në trup. I kam kujtim. Kam një tek dora, një tek këmba. Janë art. Kam një qershi këtu te këmba. Unë e kam bërë qershinë bashkë me motrën, dy qershia bashkë që nuk ndahen kurrë, plus unë i kam shumë qejf qershitë”, u shpreh ajo

Leave a Reply

Your email address will not be published.