SARAH DHE DJ PM SHIJOJNË PUSHIMET NË BOGË TË RUGOVËS

Ishte Dj Pm i pari ai që e kishte Sarën duke mos çuar mendjen se si do shkojë më tutje njohja dhe lidhja e tyre.

Por falë përkujdesjes së tij e dashurisë që i dhuronte çdo ditë arriti t’i merre zemrën vajzës më të çiltër aty brenda.
Derisa ndodhen jashtë shtëpisë dyshja po shijojnë momente fantastike së bashku.

Së fundmi Sarah ka ardhur në Kosovë për t’i kaluar disa momente të bukura në Bogë të Rugovës bashkë me Dj Pm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.