Shaqir Cërvadiku: Më Ka Marrë Malli T’ I Shoh Sytë …

“11 VITE PA GJYSMËN E SHPIRTIT TIM ! Ta përkujtoj njeriun e zemrës dhe shpirtit e kam të vështirë sepse fjalët më duken të pakta e të varfëra për ti thanë gjithë ato që ndjej, më mungojnë sytë e tu,buzëqeshja, aroma, frymarrja e dashurija jote pakufi, më mungojnë ato përqafime kur më përcillje e me pritje tek dera e oborrit çdo ditë sa herë që dilja e kthehesha në shtëpi, sa herë thellohem në detajet e kujtimeve për TY,duke e rikthyer jetën prapa,pafajësisht zemra lotët shpesh më mashtrojnë” ka shkruar nder te tjera ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.