Shikojeni sa bukur vallëzon Leonora në kanagjegjin e shoqes

Ajo me ndjekësit e saj nuk ndalet duke publikuar momente të shumta nga përditshmëria, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, gjithmonë duket bukur dhe kalon në lajm.

Në një video të fundit, këngëtarja shihet duke vallëzuar në kanagjegjin e shoqes, duke e ndezur atmosferën.

Ja shikojeni sa shumë i ka hije

Leave a Reply

Your email address will not be published.