Shkojnë Shumë Me Njëra -Tjetrën\ Arbana Osmani Prezanton Për Herë Të Parë Kunatën Nga Vendi ‘Magjik’

Ka qenë kunata e Arbanës e cila ka publikuar një foto me moderatoren duke treguar kështu edhe raportin e mirë që gëzojnë.Arbana Osmani është në pitje të fëmijës së saj të tretë, por kjo shtatzëni nuk e ka penguar aspak për të kaluar pushime speciale në vende të ndryshme të botës.Arbana publikon foto për herë të parë me kunatën nga vendi ‘magjik’Me disa foto të Jonit duke ndërtuar lego të ndryshme, Arbana ka zbuluar dhe profesionin e ardhshëm të tij. Joni zotëron gjithashtu aftësi shumë të mira në gatim, pasion të cilin e ka trashëguar nga mami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.