SHKURTA E GRESA SHKËLQEJNË ME FUSTANET E BUKUR

Shkurte Fejza dhe Gresa Behluli shkaku i profesionit që kanë shumë shpesh shihen së bashku.

Nënë e bijë njihen për zërin e veçantë që kanë, duke krijuar atmosferë kudo që janë.

Edhe këtë herë, që të dyja të rregulluara deri në detajin më të vogël, duke të mrekullueshme në fotografinë që kanë publikuar.

Pa dyshim, atyre nuk u kanë munguar edhe komentet e ndryshme nga ndjekësit që kanë, fotoja në vazhdim e dëshmon që nënë e bijë bëjnë dritë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.