Shkurte Fejza E ‘Shkrinë’ Hajrushin Me Fjalët Që Ka Zgjedhur Në Ditën E Të Dashuruarve

Ajo ka kohë të gjatë që është në botën e muzikës.

Shkurte Fejza është një nga këngëtaret me bagazh të madh këngësh në karrierën e saj të gjatë.

Ajo pëlqehet shumë edhe për këngët patriotike që ka sjellë ndër vite, disa prej tyre të paharruara ani pse ka kohë që i ka lansuar.
Përveç karrierës muzikore Shkurta është edhe një bashkëshorte dhe nënë e dedikuar.

E për ditën e të dashuruarve, Shkurta ka zgjedhur fjalët me të ëmbëla për burrin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.