Shkurte Fejza rrëfen përjetimet e lu ftës: Ky ishte misioni im

Shkurte Fejza ishte e ftuar ne emisionin “Jeto me Orën” me rastin e pavarësisë së Kosovës, pasi në Kosovë ka qenë një atmosferë mjaft entuziaste dhe të gjithë ishin të lumtur, Shkurte u shpreh se me aktivitete e saj ju uron gëzuar të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen pavarësinë e Kosovës.

Ajo nëpërmjet artit të saj ka shprehur dëshirën për një Kosove te lire duke i kënduar lirisë që në fillim të karrierës së saj edhe pse për të ka qenë shumë e vështirë, nga 1981 deri 1983 u ndërpre aktiviteti muzikor në Kosovë..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.