Shkurte Fejzes e Gresa Behlulit vijnë “Si dy nana”

Si dy nana” e Shkurte Fejzes e Gresa Behlulit që do ta dëgjoni pa ndalë – Gresa zbulon fytyrën e të birit.

Nënë e bijë, Shkurte Fejza e Gresa Behluli, i kanë bashkuar edhe një herë forcat për një projekt të ri muzikor, këtë herë më të ndjeshëm dhe personal se kurrë më parë.

Ikona e këngës, Shkurte Fejza dhe e bija, kengëtarja e njohur Gresa Behluli, i kanë dhënë dritën e gjelbërt këngës me titull “Si dy nana”. Videoklipi në fillim ka pamjet ekskluzive ku Gresa shihet duke e mbajtur të birin në krahë, të cilit edhe i këndon në këngë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.