Shpat Kasapi dhe Selvije Jao e sjellin në jetë fëmijën e tyre të parë (VIDEO)

Shpat Kasapi dhe Selvije Jao janë bërë prindër për herë të parë. Ata sjellin në jetë fëmijën e tyre të parë në One Hospital. Ata në postimin e tyre në Facebook kanë shkruar:

“Udhëtimi ynë filloi saktësisht 9 muaj më parë kur #Roeli ishte ende në zhvillimet e tij te para për të ardhur në këtë botë. Jemi jashtëzakonisht të lumtur dhe të kënaqur, jo vetëm për shkak të kësaj përvoje të mrekullueshme që na bëri prindër, por edhe sepse e dimë që ROELI jonë do të mbrohet gjithmonë nga ekipi i One Hospital si engjëlli i tij mbrojtës. Faleminderit One Hospital dhe Dr. Irena Gosheva bashk me ekipin qe u perkujdesen per engjullin tone.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.