Shpëtoni Nga Qimet Ne Fytyrë Duke Perdorur Vetëm Këto 3 Përbërës..?

Shpëtoni Nga Qimet Ne Fytyrë Duke Perdorur Vetëm Këto 3 Përbërës..?! Rritja e padëshiruar e qimeve në fytyrë tek gratë ndodh për shkak të niveleve të larta të androgjeneve në trupin e tyre. Shumë gra dëshirojnë t’i heqin ato dhe mënyrat janë të shumta si elektroliza, heqja me lazer ose depilimi.

Por shumë nga këto teknika mund të jenë të shtrenjta dhe të dhumbshme. Gjithashtu shpesh herë depilimet shkaktojnë irr itime, puçrra me infksion dhe skuqje të lëkurës. Për këtë arsye ne kemi menduar për ju disa rezeta të cilat do t’ju ndihmojnë të keni fytyrën e lëmuar që keni dëshiruar gjithmonë të këni.

Me siguri ju në shtëpinë tuaj do të keni të gjithë këto përbërës dhe nuk do të shpenzoni për lazerat dhe trajtimet e shtrenjta. Bollgur + mjaltë + lëng limoni Përbërësit: 1 lugë gjelle bollgur 2 lugë gjelle mjaltë 2 lugë gjelle lëng limoni Bollguri është i shkëlqyeshëm për shumë pobleme të lëkurës siç janë kr uajtja dhe aca. rimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.