Shpresoj Ta Gjesh Se Na E Ke Sjellë Në Majë Të Hundës”, Olsa Muhameti Jep Lajmin E Rëndësishëm Për Mevlanin

Në “Për’puthen” do të rikthehet konkurrenti, i cili ka ndenjur më gjatë dhe që është Mevlani. Mevlani pati takime me pothuajse të gjitha vajzat e sezonit të dytë dhe doli çift me ish-konkurrenten Ledjana Prenga, por ‘romanca’ e tyre zgjati shumë pak për të vazhduar gjatë verës me një sërë kunjash e situatash midis tij e Ledjanës, por pa u përjashtuar edhe Antonela.

Sot Olsa Muhameti e ka konfirmuar në Instagram se Mevlani do të rikthehet, pavarësisht se është shumë “i trullosur” për këtë vendim.

Në sondazhin që Olsa ka bërë në Instagram, Mevlani ishte konkurrenti me më shumë përqindje për të hyr përsëri, megjithëse në komente hyrjet e vjetra nuk janë pritur mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.