Sht atzënia Nuk Ia Ka Lënë Shenjë Gentës, Kaq Bukur Po Duket Pas Lindjes

Ani pse tani jeta e saj i përkushtohet tërësisht rritjes së binjakëve të saj, Genta asnjëherë nuk e lë anash vetën dhe kujdesin për pamjen e saj.

Duke qenë se ka pak javë që ka marrë epitetin nënë, Genta po duket për mrekulli, duke mos ia lënë shenjë aspak shtatzënia.

Këtë fakt ajo e ka dëshmuar me një foto, ku duket më në formë se kurrë./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published.