Shtoni Këto Përbërës Në Lavatriçe Që Kamishat Tuaja Të Qëndrojnë Bore Të Bardha

Kur veshjet janë të bardha çelësi kryesor është që të qëndrojnë pas çdo larje si në ditën e parë. Por rrobat e bardha mund t’i trembin njerëzit, sepse çdo papastërti ose njollë në veshjet shkëlqen si dielli.

Shikoni këto mënyra për të zbardhuar rrobat deri në përsosmëri:

Shtoni lëng limoni në larje: Ndihmoni lavateriçen tuaj duke shtuar një filxhan 1/2 lëng limoni në ujë Lijeni për të paktën disa orë dhe më pas lajini si zakonisht.

Shtoni uthull të bardhë në larje: Ky është një truk i vjetër por shumë i mirë. Thjesht hidhni në një filxhan të gjysmë filxhan uthull të bardhë të distiluar në ciklin e shpëlarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.