Shum Infektime Kete Muaj/ A Do Te Mbyllen Shkollat Nga Sot , Ja Cfare Vendosi Komiteti I Ekspertëve

Shqipëria është duke kaluar një situatë problematike sa i përket numrit të infektimeve me kor onavirus, edhe pse për fat të mirë

kjo nuk është reflektuar me rritje të shtrimeve në spitale apo të rasteve fatale.Aktualisht vendi po kap 1 700 – 1 900 raste të reja me koro navirus dhe nisur nga kjo.
E pyetur nëse do të ketë mbyllje të shkollave, kryetarja e Komitetit të Eskpertëve , Mira Rakacolli tha se treguesit nuk janë të tillë që të detyrojnë

mbylljen e shkollave, megjithatë sipas saj, situata do të ndiqet në vijim dhe do të veprohet në varësi të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.