SHUMË NJERËZ NUK IA DINË EMRIN, PO JU E DINI SI QUHET KJO PEMË?

Krahas shijes së tyre të a thët, të ëmbël, thanat janë ndër frutat më të veçantë medicinalë me përdorim të gjerë në mjekësinë popullore.

Falë vlerave të tyre fantastike për shëndetin, thanat përdoren n ë shumë kura të ndryshme për shë rimin dhe trajtimin e disa sëundjeve, prej të cilave edhe prolemet me diabetin.

Thana gjithashtu shërben si një produkt bazë për të mbajtur të stabilizuar nivelin e sheqerit në mënyrë natyrale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.