Shumë pak e grimuar, kaq e bukur po duket para pasqyrës Shkurta

Shkurta Gashi, është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun.

Ndonëse është shumë aktive nëpër dasma dhe ahengje, Shkurtja është një nënë shumë e angazhuar, shkruan ORAinfo.

Përveç angazhimi të madh që ka në profesionin e saj, ajo gjen kohë të kujdeset edhe për vetën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.