SHYHRETE BEHLULI VJEN ME SETIN FOTOGRAFIK PËR 60 VJETORIN E SAJ

SHYHRETE BEHLULI VJEN ME SETIN FO
TOGRAFIK PËR 60 VJET ORIN E SAJ
Këngëtarja e njohur, Shyhrete Behluli, sot feston ditël indjen e 60 të saj.

Dhe pady shim që një festë familjare nuk do t’i mung onte kësaj dite.
Së fundmi ajo ka publikuar setin fotografik me familjarët e saj, teksa duken duke festuar./Bl ic/

Shiko fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published.