Shyhretja del nga frizerja, me këtë grim duket më e re se Engji

Shyhretja me rregullimin që bën duket më e re se vajzat e saj. Shyhrete Behluli edhe pse në moshë, vazhdon të jetë në formë me përkushtimin që ka tek vetja. Ajo në shumë raste është pjesë e lajmeve rozë, ku në çdo kohë merr vëmendje me paraqitjet e veçanta, shkruan “Kosovarja” Në këtë fundvit, këngëtarja nuk po ndalet duke përgatitur projekte të shumta vet dhe shpeshherë edhe bashkë me të bijën Engjin. Imazhin e fundit që kanë publikuar, nënë e bijë duken të mrekullueshme me rregullimin që kanë bërë, por si gjithmonë Shyhretja ua kalon edhe të bijave me look-un e saj. Ju pëlqen?

Shyhretja me rregullimin që bën duket më e re se vajzat e saj.

Shyhrete Behluli edhe pse në moshë, vazhdon të jetë në formë me përkushtimin që ka tek vetja.

Ajo në shumë raste është pjesë e lajmeve rozë, ku në çdo kohë merr vëmendje me paraqitjet e veçanta, shkruan “Kosovarja”

Në këtë fundvit, këngëtarja nuk po ndalet duke përgatitur projekte të shumta vet dhe shpeshherë edhe bashkë me të bijën Engjin.

Imazhin e fundit që kanë publikuar, nënë e bijë duken të mrekullueshme me rregullimin që kanë bërë, por si gjithmonë Shyhretja ua kalon edhe të bijave me look-un e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.