Shyhretja tregohet një gjyshe e kujdesshme, kështu kujdeset për nipin dhe mbesën

Shyhretja me buzëqeshje të ëmbël praën nipit dhe mbesës

Shyhrete Behluli gjithmonë pozon në forma tërheqëse për ndjekësit që ka.

Ajo duke qenë e dalluar në shumë aspekte, shumë herë qëndron në krye të medieve rozë

Leave a Reply

Your email address will not be published.