Si Më Ndryshoi Gjithë Jeta Kur Fillova Të Zgjohem Në 05:30”, 6 Përfitimet Që Keni Kërkuar Gjithmonë

Sipas statistikave, një person mesatar zgjohet midis orës 6:00 dhe 7:30 të mëngjesit. Nisesh për në punë në orën 8:00 dhe gjatë rrugës konsumon kafen e mëngjesit. Në orën 9:00 duhet të jesh në zyrë, pas një nxitimi sfidues. Pas punës, ndihesh e rraskapitur

dhe dëshira e vetme është të shtrihesh dhe të mos bësh asgjë. Dikush eksperimentoi në lidhje me këtë, dhe për ta ndryshuar mund të marrësh një vendim.
“Një ditë vendosa të ndryshoj jetën time plotësisht dhe të bëj një eksperiment për një muaj -fillova të zgjohesha në 5:30 të mëngjesit çdo mëngjes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.