Si Mund Të Ndihmoni Fëmijën Tuaj Të Mos Urinoj Më Shtratin

Ju jeni e frustruar, e rraskapitur. Fëmija është tashmë në shkollë dhe ende e lag krevatin gjatë natës. Keni provuar të kufizoni lëngjet pas darkës. E keni zgjuar fëmijën në mes të natës dhe i keni kërkuar të shkojnë në tualet. Megjithatë, pa fat!

Nuk jeni vetëm. Prindërit shpesh shqetësohen për urinimin e fëmijëve të tyre në shtrat, një problem i përcaktuar si “urinim i pavullnetshëm tek fëmijët 5 vjeç e lart, shrkuan Për Nënat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.