SI NA IKU KY DETAJ KUR ARBANA OSMANI PO E MBANTE BARKUN NË SPEKTAKËL?

Arbana Osmani edhe një herë është kthyer në personazhin më të famshëm televiziv për shkak të prezantimit të “Big Brother Albania”.

Në këtë edicion special të “Big Brother Albania”, ku banorët janë personazhe të famshëm, vëmendja për Arbanen ka qenë dhe vazhdon të jetë maksimale.
Prezantuesja televizive që është edhe nënë e dy fëmijëve, gjatë kësaj periudhe ka ngjallur dyshimet se mund të jetë në pritje të fëmijës së tretë.

Se ka shtuar peshë e i është rritur barku, është e dukshme, madje, ajo shpesh po e mbanë me dorë, a po thotë diçka më shumë ajo?

Leave a Reply

Your email address will not be published.