Si Reaguan Prindërit E Të Dashurit 20 Vite Më Të Ri Kur Morën Vesh Për Lidhjen Me Adriana Matoshin

Deputetja dhe aktorja Adriana Matoshi e fftuar në “Goca dhe Gra” këtë të mërkurë ka rrëfyer se si u ndjenë prindërit e të dashurit të saj Keith Groeneveld kur morën vesh për lidhjen me diferencë shumë të madhe moshe.

Adriana tha se ata ishin stepur, pasi nuk e prisnin që djali i tyre të kishte një të dashur 20 vite më të vjetër dhe me një vajzë, por ai ndoqi ndjenjat e tij dhe jo çfarë thoshin të tjerët

Leave a Reply

Your email address will not be published.