Sinan Vllasaliu i dashuruar deri në ‘dhëmbë’, kështu shfaqet përkrah bashkëshortes

Sinan Vllasaliu më i dashuruar se kurrë, shfaqet përkrah bashkëshortes.

Sinan Vllasaliu mbetët një ndër këngëtarët të cilin e duan të gjitha gjeneratat. Ai vazhdon të jetë në listat e këngëtarëve më të dëgjuar për çdo grupmoshë, me zërin e veçantë që e karakterizon, e që ndez ndejat dhe ahengjet.

Vllasaliu i qëndroi besnik skenës dhe këngës, por mbi të gjitha gruas së tij, me të cilën e ka edhe vajzën Edonën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.