Sinani po ‘ka llet’ pas bashkëshortes, shfaqen të buzëqeshur me shpirt krahë njëri tjetrit

Sinani dhe bashkëshortja e tij Teuta shfaqen të buzëqeshur me shpirt krahë njëri tjetrit.

Duke qenë aktiv në rrjetet sociale Sinan Vllasaliu poston edhe imazhe të ndryshme nga përditshmëria.

Në të shumtën e rasteve nuk mungojnë fotografi me bashkëshorten, Teuta, shkruan Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.