Stuhia “Carmel” Godet Ballkanin: Erëra Të Forta Dhe Acar, Si Pritet Të Jetë Moti Në Vijim

erëra të forta dhe temperatura të ulëta karakterizojnë kushtet atmosferike në vendin tonë.

Sakaq, më e prekur është Greqia, pasi një sistem presioni i ulët u krijua rreth ishullit të Rodosit e lëviz drejt Qipros.

Por çfarë pritet të ndodhë në vazhdim?

Mediat greke kanë raportuar se buletini urgjent i moti i shërbimit metereologjik kombëtar grek tregon se kushtet e këqija atmosferike do të përfshijnë Mesdheun juglindor, shoqëruar me rrebeshe shiu nga fillimjava.

Edhe vetë emri që i është vendosur asaj, “Carmel” në bashkëpunim me shërbimin izraelit të metereologjisë, ka një referim biblik.
Më problematike situata parashikohet të jetë në ishujt ne veri dhe në lindje të Egjeut, në lindje të Peloponezit e veri të Kretës, ndërsa rrezik ka sërish edhe për Evian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.