Sulltanesha” Vishet Si Engjëll “Me Krahë” Dhe Mahnit Të Gjithë

Ajo eshte e njohur për publikun shqiptar më shumë përmes serialit ‘Sulejmani i Madhërishëm’, ku luante rolin e Hyremi.

E shquar për bukurinë e vecantë dhe linjat trupore, ajo postoi imazhe nga ngjarja vjetore e cila prodhon një nga tapetet e kuq më të shkëlqyeshëm në botë (duke konkurruar vetëm me Oscars dhe Met Gala)./Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.