Surpriza gjigande u dha ! Arjola bëhet me shtëpi nga televisioni

Blogeri shqiptarë, Olti Curri, njihet për personalitetin e tij edhe si opinionist i cili zakonisht i bënë komentet e tij për “Big Bordhe VIP” si dhe për emisionin e dashurisë “Për’puthen”.

Së fundi, ai ka shkruar ne profilin e tij ne instagram se kinse sonte ne Big Brother vip so te iniciohet një takim ne mes Arjoles dhe femijeve te saj si
dhe asaj do ti dhurohet nje shtepi falas nga nje sponzor.

Postimi i tij ne instagram ku edhe ai e potencon se nuk ka diqka konkrete ose zyetare .

Leave a Reply

Your email address will not be published.