Surpriza që e përloti Beniadën sonte dhe e gëzoi kaq shumë

Edhe Beniada sonte ishte me e lumtura e kësaj nate pasi vëllai i madh kishte menduar nje surprize te madhe per te.

Gjate mbremjes se spektaklit asaj iu bë surpriza me e madhe qe ka ndodhur deri me tani me te ftuarit.

Beniadës i erdhi i gjithë fisi, babai i saj qe kishte ardhur per here te pare si dhe kengetari preferuar i saj Sinan Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.