Sytë të mbesin te ajo, kjo është e dashura e re e Robertit

Ai, është personazh shumë i komentuar. 

Këngëtari Robert Berisha bëri publike lidhjen e tij të re.

Vajza në fjalë quhet Laureta Maqedonici dhe dyshja është bashkë prej disa muajsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.