Tani E Tutje, Për Këto Grupmosha Të Fëmijëve Mund Të Aplikohet Për Mbështetje Financiare Nga Qeveria

përfitues
“Lehonat që kanë qenë të papuna në 12 muajt e fundit do të mbështeten me 170 euro në muaj për 6 muaj radhazi, ndërsa lehonat që figurojnë të punësuara në ndonjërin prej muajve në 12 muajt e fundit, do të mbështeten me 170 euro në muaj për 3 muaj radhazi.

Për shtesat për fëmijët, që nga nesër do të mund të aplikojnë në eKosova:

– Të gjitha nënat që kanë lindur fëmijën në vitin 2020 apo 2021.

Nga 1 jana ri 2022, aplikimi do të hapet edhe për fëmijët që kanë lindur në vitin 2018 e tutje, dhe njësoj do të zgjerohen grupmoshat e fëmijëve që përfitojnë, çdo 6 muaj, derisa të mbulohen të gjitha moshat nën 16 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.