Tani Hani Një Vezë Katër Vetë”, Aida Shtino Ka Një Mesazh B Allor Për Shqiptarët

Aida Shtino ka re aguar pas rritjes së çmi meve në ve ndin tonë. Përmes një postimi në rrj etet so ciale, Shtino, ka ir onizuar duke thënë se tani “duhet të fillojmë të ku rsejmë”.
“Bëni ku jdes me ko rentin dhe blini qirinj, se na duhen ti shikojmë fy tyrën njëri-tjetrin, dhe bëni kujdes nëj vezë e z i e r nd ahet në katër pjesë, se ndr yshe ç u pa”, shkruan ga zetarja ndër të tjera.

Kujtojmë se ditën e sotme kryeministri Edi Rama pa ralajmëroi se do të kemi nëj rritje të çm imeve të en ergjisë dhe na ftës.
“He mo, kush fitoi dje ne Durres? Po ne Diber? Po ne Lushnje? Po ne Rogozhine? Po ne Vore? Po ka rburanti sa va jti mo e dini gje,se naten çoç ritet ai, ashtu si pa pa nd e h u r… Po buka , qumshti, vaji, preshi eshte ritur gje mo….?

Leave a Reply

Your email address will not be published.