Tayna më në fund zbulon ‘meshkujt e saj misteriozë’

U përfol gjithandej, Tayna zbulon ‘meshkujt e saj misteriozë’.

Së fundmi, emri i Tayna-s u gjend në media për faktin se ajo u pa në shoqërinë e një ‘mashkulli misterioz’.

Në udhëtimin e saj në Zvicër, qarkulloi edhe një fotografi e shkrepur në një restorant më Gjenevë dhe u raportua se reperja po kalon kohë me parterin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.