TË GJITHA FEMRAT BUKUROSHE TË FAMILJES SË SHYHRETE BEHLULI

Këngëtarja e afirmuar prej më shumë se 40 vitesh në fushën e muzikës, është emër tejet i lakuar edhe në median rozë.

Kush do ta thoshte se Shyhrete Behluli do ti qëndronte kaq gjatë kohës, madje do të ishte tejet e angazhuar dhe pëlqyer edhe në të 50-tat e saj.
Këngëtarja është nënë e lumtur, e gjithashtu është bërë disa herë gjyshe e nipërve e mbesave.

Në këtë foto, shihen të gjjtha vajzat e gratë e familjes së Shyhrete Behlulit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.