Testi I Thjeshtë Që Ju Provon Nëse Keni Nevojë Për Syze

Sipas Daily Mail, studentët e Institutit të Teknologjisë së Miçiganit kanë krijuar një iluzion optik që është edhe një test për të evidentuar pro. blemet me shikimin.

Pra nëse shikoni Marilyn Monroe në foto, në një distancë prej 30 centimetrash atëherë keni nevojë për syze dhe nëse shikoni Albert Ajnshtajn jeni mirë me shikimin.
Çmenduri apo jo?

ASAP Science e shpjegoi kështu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.