Tetë Vajzat E Gratë E Pashme Të Familjes Së Shyhrete Behlulit

Familja e këngëtares së mirënjohur Shyhrete Behluli, është zgjeruar e rritur vit pas viti.

Këngëtarja ndihet tejet e lumtur kur është në gjirin e ngrohtë familjar.

Në familjen e këngëtares, kryeson numri i vajzave dhe femrave, secila më e pashme se tjetra.

Ndryshe, vajzat, por edhe mbesat e këngëtares që të gjitha tashmë janë fytyra të njohura edhe mediatikisht./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.