Teuta është bërë “asht e lëkurë”, nuk po njihet më

Teuta Krasniqi, është njëra nga aktoret më të dashura për publikun.

Ndonëse është shumë aktive në profesionin e saj, Teuta kujdeset shumë për vetën, shëndetin dhe familjen e saj, shkruan ORAinfo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.