TI DUHET TË JESH VETËM”/ NDAHEN DONALDI DHE BEATRIX?

Në spektaklin e mbrëmshëm, këngëtarja rrëfeu pasiguritë e saj për këtë lidhje sipas saj, Donaldi nuk sillet si në fillim dhe situate e ka rënduar psikologjikisht.
Në një bisedë gjatë natës, aktori i tha Beatrix se është më mirë që ajo të jetë vetëm.

“E kam shumë të vështirë që të flas me ty, as nesër as pasnesër, as deri sa të mbarojë ky format”, i tha Donaldi.
“Nuk jam unë as robot, as klloun ja …. kam dhe unë mendjen time”, vazhdoi Donaldi.

“Nuk po ta kërkoj këtë gjë, asgjë s’po të kërkoj tha më tej”, u përgjigj Beatrix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.