Transformimi i pazakontë i “Profesorit” të “La Casa de Papel”

Alvaro Morte ose se më saktë “Profesori” i adhuruar, është ai që bëri miliona vajza të flasin dhe të qëndrojnë në ekranet e tyre në çdo episod të “La Casa de Papel “.

Edhe pse mund të ketë përfunduar seriali shumë i dashuruar, por ne kemi mundësinë të shijojmë “Profesorin” simpatik, nga prania e tij në një tjetër serial me titull “Rrota e kohës”, në të cilin ai luan.

Megjithatë, roli i tij i ri kërkonte një ndryshim të pabesueshëm, i cili për pak na bëri të mos e njihnim. Çfarëdo që Alvaro Morte vendos të bëjë në flokët e tij, e vërteta është se sharmi i tij nuk mund të fshihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.