Tre Djem U Largυan Nga Restorαnti Pa Paguar – Disa Ditë Më Vonë, Ρronari Mori Një Zarf Befasues

Tre Djem U Largυan Nga Restorαnti Pa Paguar – Disa Ditë Më Vonë, Ρronari Mori Një Zarf Befasues

Në shekullin 21, mund të jetë një tronditje kur del në një restorant apo pijetore që pranon vetëm para, duke ju lënë me vetëm një alternativë – të dalësh në rrugë dhe të kërkosh për një bankomat.
Dhe kjo është pikërisht ajo që u kishte ndodhur tre djemve që kishin vizituar restorantin Kilimandjaro në Middlesbrough më 8 dhjetor.

Pasi shijuan ushqimin e tyre, ata gjetën veten në një situatë të vështirë, kur u ishte thënë se nuk mund të paguajnë me kartelë banke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.