Tre gjëra që duhet të mbani në kuletë për më shumë para

Sipas feng shui-t, portofoli duhet të jetë gjithmonë i rregullt në mënyrë që energjia e parave të jetë e favorshme. Prandaj, të gjitha gjërat e panevojshme duhet të hiqen nga portofoli dhe të lihet vend për disa të tjera që besohet se shumëfishojnë bollëkun

Leave a Reply

Your email address will not be published.